A karácsonyi fotóstúdió és az ünnepi fényképek

A karácsonyi fotóstúdió és a hagyományok

A karácsony a szeretet, a békesség és a család ünnepe. Összeülünk ilyenkor a szeretteinkkel, és csak élvezzük egymás társaságát a finom ételekkel és a gyönyörű dekorációval körülvéve. Sok szokás létezik az ünnepekhez kötődően. A kályha feletti zoknik, a karácsonyfa, na és persze az elmaradhatatlan töltött káposzta és halászlé is. Ritkább szokás ugyan, de ki ne vágyott volna egy gyönyörűszép díszlet előtti ünnepi képre, amit körbeküldhet a családról a rokonok és ismerősök között? A karácsonyi fotóstúdió bérlése ideális választás lehet egy ilyen vállalkozás megvalósításához. Ugyan ez inkább Amerikában elterjedt, egy jól sikerült fotó mégis kedves emlék lehet a család számára a világ bármely pontján. A képeket bekereteztetve a nappali vagy a hálószoba díszítőjeként is elhelyezhetjük, mint családi portré.

A karácsonyi fotóstúdió előnyei

Profi fotósként persze már evidens egy jól felszerelt karácsonyi fotóstúdió felkeresése. Nem csak a szezonális, ünnepi fotókat készíthetjük el azonban egy ilyen helyen. Gondoljunk csak bele, milyen jól mutatna egy elegánsan berendezett karácsonyi fényekkel átjárt helyiségben egy hófehér, kristályokkal kirakott menyasszonyi ruha? A divatnak igazán kedveznek a fények, a téli kollekciók pedig még jobban mutatnak a megfelelő háttérrel. A kifejezetten karácsonyi hangulatban készült képekhez pedig mondanom sem kell, mekkora segítség egy ilyen helynek a létezése! Kimehetünk persze az adventi vásár forgatagába az igazi ünnepi hangulat megragadásához, de a modellünk, gyanítom hiába pózolna legjobb tudása szerint a ruhákban, a szabályozatlan fények, a rengeteg járókelő, akik folyamatosan belemásznak a képbe és a hamar elsötétülő ég mind ellenünk játszik egy ilyen helyen. Ennél is nyomósabb érv a téli hideg, ami bizony igencsak korlátozza a szabadban eltölthető órák számát.

A karácsonyi fotóstúdió és a kényelem

Nem csak szobahőmérsékeletet kínál nekünk azonban egy ilyen karácsonyi fotóstúdió, számos más előnye is lehet. Nem kell magunkkal cipelnünk minden felszerelést, hiszen a helyek profin felszereltek, ha fotózásról van szó. Sok olyan eszközt is tudnak számunkra biztosítani, amit mi magunk nem is tudnánk mobilizálni. Nem muszáj az alap dekorációval sem dolgoznunk, a szobák úgy alakíthatók, ahogy mi szeretnénk. Számos dísz és dekorációs elem vár minket a helyen, amelyek közül bátran válogathatunk kedvünkre, egyéni és új stílusokat is kitalálva: milyen legyen a karácsonyi fotózás 2019 decemberében?

A helyszín lehet bohókás, elegáns, romantikus vagy éppen egy meghitt családi karácsonyra hajazó, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eszközöket ezen stílusok létrehozásához. Ezen felül nem csak egyetlen szobára korlátozódik a lehetőségeink listája, különböző helyiségek állnak rendelkezésünkre. Ezeket külön-külön, vagyis egyesével is bérelhetjük, de akár az egész karácsonyi fotóstúdió is a miénk lehet, ha minnél változatosabb képeket szeretnénk készíteni. Csodás romantikus jelenetet alakíthatunk ki például egy fürdőszobában a karácsonyi díszlettel, egy szinte még a képen keresztül is gőzölgő forró fürdővel és a halvány ünnepi fényekkel, amik különlegessé teszik az egészet.

Emellett nem kell egyedül dolgoznunk, a helyszínek biztosítanak számunkra szakértő segítséget, asszisztenciát is, amely akár a karácsonyi fotóstúdió berendezésénél, akár a fotóz ásalatt is hasznos lehet a projektunk során.

Nem csak a fotók sikerülnek jól egy ilyen felszerelt és gyönyörű helyszínen, de jól is érezhetjük magunkat, nem számít, hogy a családot hoztuk-e magunkkal vagy éppen egy kész csapattal jöttünk. Hiszen egy ilyen karácsonyi stúdió a nap minden részében nyitva áll a bérlők előtt, nullától huszonnégy óráig, így akár reggel érünk rá, akár az éjszaka közepén, bármikor miénk lehet a hely, amely nem csak internetelérhetőséget biztosít, de kényelmes ülőhelyeket, parkolási lehetőséget, illetve külön helyiségeket a profi fotós munka tökéletesítéséhez. Öltöző, sminkes és fodrászrészleg teszi még kényelmesebbé a munkánkat.

A karácsonyi fotóstúdió bérlése

Ha már találtunk egy olyan helyet, ahol könnyedén elkészíthetjük a célnak megfelelő karácsonyi képeket, már csak biztosra is kell mennünk, hogy bejutunk a bérlők közé. Persze megkönnyíti a helyzetünket a széles nyitvatartási órák száma, azért arra is vigyázzunk, hogy a legjobb helyek hamar betelnek az ünnepi fotózásra szándékozók foglalásaival. Hol is legyen a karácsonyi fotózás 2019 telén? Jól nézzünk szét az ajánlatok között.

A kellékeket sok helyen csak óránkénti bérért tudjuk lefoglalni, más helyeken azonban egyszeri árat fizetünk értük. Érdemesebb talán ilyen helyen keresni az ajánlatokat, hiszen a stúdió és a kellékek közös bérleti díja bizony nem néhány forintunkba kerülhet különben. Habár egyórai használat díja soknak tűnhet elsőre, látatjuk azonban, hogy hosszabb idejű bérlésnél már nem kell ilyen magas óránkénti díjban gondolkoznunk. A sok csodás díszlet, a kényelem, a profi felszerelés pedig megéri az egész árát, ha arra gondolunk, milyen szép és hangulatos képeket is készíthetünk egy karácsonyi fotóstúdióban.