Én a Grohe csaptelepet választottam

Nekem bevált a Grohe csaptelep. És neked?

Manapság egyre több fajta csaptelepet lehet kapni a piacon. Az egészen klasszikus kétkarú daraboktól a modern, mozdulatra érzékelős termékekig. Nehéz lehet választani, hogyha az ember még soha nem volt olyan helyzetben, hogy szüksége legyen csaptelep választására, azonban mindennek eljön egyszer az ideje. Mivel én sem vagyok nagy szakértője a témának, ezért szeretném leírni a saját kis kálváriám a csaptelep vásárlásról és hogy hogyan kötöttem ki éppen a Grohe csaptelepnél.

Így ismertem meg a Grohe csaptelepet

Az új lakásunkban minden klappolt, de sajnos a konyha és a fürdőszoba mindkettő átalakításra szorult. Eredetileg olyan házat akartunk, ahol ezzel nem kellett volna bajlódni, de nem lehet minden mindig tökéletes alapon ezt vettük meg. Igen ám, de az átalakítások még hosszú ideig tartottak, azonban mind én, mind a párom gyermeki buzgósággal és lelkesedéssel álltunk neki a feladatnak. Természetesen nem mi végeztük a lényegi munkát, azt szakértőkre bíztunk. Viszont nagyon sok dologban nekünk kellett választanunk. Ilyen volt a csaptelep is. Először furcsának tűnhet, hogy hát mit is kell ezen választani, de a helyzet sokszor nem ilyen egyszerű, sőt, ami azt illeti, én személy szerint még össze is vesztem a párommal. Mindenképpen olyat szerettem volna, amely egykarú, modern kinézetű, ő viszont a hagyományos pártján állt. Aztán megmutattam neki a Grohe csaptelepek egyikét, amit már korábban kinéztem, és sikerrel is jártam.

Miért pont a Grohe csaptelep?

Mondhatnánk, hogy a csaptelepek szinte mind ugyanúgy néznek ki, de a Grohe csaptelep számos különböző kinézettel és funkcióval kapható. Ami számomra azonban a leginkább meggyőző, hogy a Grohe csaptelep úgymond komoly „kollekciók” részei. Én magam nagy gyűjtögető vagyok már egész gyerekkorom óta, és tudom, milyen jó is az, hogyha az embernek a dolgai összeillenek. Azért akartam ezt a csaptelepet nagyon, mert tudtam, hogy Grohe ajánl hozzá megfelelő szappantartót, ami kinézetében illik hozzá és ráadásul nagyon tetszett a krómozott hatása, és hogy nem a hagyományos kis szappan, ami a csap mellé van téve, hanem szinte beépítettnek tűnik. Mivel beépített mosdótálunk van, ezért a Grohe csaptelepet is így szereltük fel, és ez nagyon sok lehetőségnek ad helyet. A Grohe csaptelep mellé még tudtunk venni toalettpapír-tartót is, illetve törülközőtartót, szappanadagolót. Azt kell mondjam, igazán impozáns látványt nyújtott a Grohe csaptelep a többi kiegészítővel együtt.

Milyen Grohe csaptelepek vannak?

Ne higgyük azt, a Grohe csaptelepek korlátozottak az én stílusomra. Számos különböző, modern és klasszikus változat is létezik. Az Atrio nevű példány egy magasított nyakú darab, ami két fogantyúval rendelkezik, míg a Veris névre hallgató darab például egészen különleges abból a szempontból, hogy mind a csap nyaka, mind a vezérlője a falba van építve és külön-külön állnak egymástól. Ez a termékcsalád legjobban kinéző darabja, ha engem kérdez valaki. És természetesen nem csak a fürdőszobában lehet Grohe csaptelepünk. A konyhában is remek darabokat találhatunk, amelyek ugyancsak modern kinézettel bírnak, és a márkanév arról is biztosít bennünket, hogy nem kell egyhamar új csaptelep után néznünk majd. A klasszikus darabok mellett olyan különlegességeket is találhatunk ezek mellett, amelyek kitáguló csapvéggel rendelkeznek. Ez azért nagy előny, mert így nagyobb felületen éri az elmosandó tárgyakat a víz. Ezzel mind időt, mind vizet is spórolhatunk. Amennyiben környezettudatosan élünk, akkor egy ilyen darab mindenképpen nekünk való, hiszen egyre kevesebb az ivóvíz a Földön, és spórolnunk kell vele ilyen apró dolgokon is, mint a mosogatás. Arról nem is beszélve, hogy habár maga a víz nem kerül sokba, a melegítése áramot használ. Ha egy ilyen Grohe csaptelepet választunk, megspórolhatunk magunknak hosszútávon néhány ezer forintot. Nem is húzom tovább a szót, helyette itt egy link, ahol elérhető a termék bárki számára a Ventil weboldalán: https://www.ventil.hu/hansgrohe-csaptelep

Ezért ajánlom a Grohe csaptelepet

Nem vagyok szakértő, ezt már említettem, de a Grohe csaptelep számomra nagyon jól bevált. Éppen ezért szeretném, hogyha mások is olyan csaptelepet vásárolhatnának, ami tényleg jó, dizájnos és még árban is jó.

A csaptelep beszerelését lehetőleg bízzuk profikra, de ha ezt nem szeretnénk, vagy nincsen rá lehetőségünk, az interneten azért érdemes utána nézni, hogy hogyan is működik ez az egész. Én a konyha csaptelepek felszereléséhez találtam is egy jó kis oldalt, ahol lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan is lehet jól összeszerelni azt: https://www.skil-szerszamok.hu/utasitasok-lepesenkent/konyhai-csap-felszerelese-vagy-csereje.html Szerintem ezzel a magyarázattal laikusként is könnyedén boldogulhatunk, nem kell rögtön a szerelőhöz fordulni, hogyha nem akarjuk.

Szóval a Grohe csaptelep szuper termék, nálunk nagyon bevált, szerintem ha valaha kell még csaptelepet választanunk, biztosan megint a Grohe csaptelepek mellett kötnénk ki. Nektek is már az van?