Tapasztalatom az eoptika oldalával

Hogy kerültem kapcsolatba az eoptika honlapjával

Néhány éve már gép előtt dolgozom, egész nap tervezőprogramokat bámulok, sokszor napi tíz-tizenkét vagy több órában is. Korábban sosem volt gond a szememmel, de az utóbbi időben mintha valami megváltozott volna. A szemem érzékenyebb lett a fényre, estére már összefolytak a szemem előtt a gépen a betűk, akármekkorára is nagyítottam őket. A fejem is elkezdett többször fájni, korábban ez annyira nem volt probléma, csak néha küzdöttem egy kis migrénnel, amikor jelentőseb időjárásváltozás volt kilátásban. Most azonban szinte mindennapi rutinná vált a fájdalomcsillapítók szedése. Az eoptika oldalán találtam végül megoldást a problémámra.

Amikor már elegem lett abból, hogy a fejfájás és az elhomályosuló szöveg miatt este, amikor egyébként legkönnyebben tudnék dolgozni, ezek miatt képtelen voltam folytatni a dolgomat, elmentem orvoshoz, hátha tud valamit segíteni. Arra gondoltam, talán a szemem romlott, és emiatt furcsa a látásom. Végül a szemészvilágosított fel, hogy a szemnek nem tesz jót az egész napos monitor-bámulás. Természetesen, ezzel a ténnyel én is tisztában voltam, de nem gondoltam volna, hogy ez ilyen komoly probléma lehet. Aztán végiggondoltam, milyen sok órát töltök egy nap a gép előtt, és világossá vált, hogy valóban ez lehet a gond. Amikor megkérdeztem az orvost, mit javasol, adott néhány jótanácsot. Sajnos a munkaóráimat nem vághatom vissza, ezért okosabb megoldáshoz kellet folyamodnom. Ekkor szereztem tudomást a monitor szemüvegekről.

A monitor szemüvegek az eoptika oldalán

Ezek a szemüvegek segítenek megvédeni az ember szemét a kékfénytől, amely a monitorokból jön. Emellett, mint kiderült, van egy kisebb látásromlásom is, reméltem, hogy a kettő együttes kezelésével elmúlnak majd a panaszaim. A szemüveget már magam akartam megrendelni, így kerültem ebbe a webáruházba én is. Miután láttam, milyen széles választékban lehet kapni ezeket a szemüvegeket, nagyon meglepődtem, előtte ugyanis még csak nem is hallottam róluk. A szemüveg rendelése már igen egyszerű, a kiválasztása annál nehezebb. Talán a bőség zavara, hogy sokat gondolkoztam, melyik is állna nekem a legjobban. Kiválasztottam végül egy szimpatikus darabot, és meg is rendeltem. Lehet ezeket dioptria nélküli változatban is kapni, illetve gyengén látóknak a dioptriás verziókat is elkészítik. Így természetesen egy kisebb felár is kerül rá, de arra jutottam, ennyit igazán megér egy fejfájás nélküli élet. Megrendeltem hát a szemüveget, néhány napon belül meg is kaptam azt, azóta is viselem. Első szemüvegként az életemben először furcsának tűnt a változás. Egyrészt nagyon örültem, mert a betűk végre kitisztultak előttem, hirtelen mindennek élesen elhatárolt széle lett a látóteremben. Hogy is nem vettem észre eddig, hogy romlott a szemem? Nem is értem. Másrészt, furcsa volt megszokni, hogy látom a keretet a látóteremben, de ehhez hamar hozzászoktam, ahogy a tükörhöz is, amelyből már egy szemüveges én nézett vissza rám. A munkahelyemen is sokan dicsérték az új kiegészítőmet, azt mondták, nagyon intelligensnek és csinosnak tűnök benne. Örültem a sok pozitív visszajelzésnek, de annak még jobban, hogy a munkámban is végre könnyebben boldogultam.

Mit találhatunk még az eoptika weboldalán?

Ha már az eoptika oldalán jártam, szét is néztem a jövőre való tekintettel ott. Hiszen nem zárkózom el a kontaktlencse gondolatától sem, remek lenne például, ha bizonyos eseményekre nem kéne szemüvegben mennem, mint például esküvőkre vagy bulikra, hogy jól látszódjon rajtam a smink. Ha tartósan szeretnék majd kontaktlencsét hordani, arra is kitaláltam egy működőképes opciót, ugyanis az a terv, hogy majd veszek egy dioptria nélküli monitor szemüveget is, hogy ne kelljen naponta többször is váltogatnom a látásjavító eszközöket a szememen. Ez még mindig nem oldotta meg maradéktalanul a gondjaimat, ugyanis nemsokára itt a nyár, és szeretnék majd napszemüveget hordani, de mint láttam, ez sem okoz gondot a webáruház számára, ugyanis számos ilyen kiegészítőt is találtam a kínálatban. Jobb döntés egy látszerekkel foglalkozó oldalról rendelni a napszemüvegeket, mint esetleg utcai árustól vásárolni azt. Nem csak a keret minősége miatt, de nyáron fontos az is, hogy a káros UV sugaraktól védje a szemünket a szemüveg, hiszen a sötét üveg mögül könnyebben nézünk a világos felületekre, ráadásul hunyorgás nélkül tesszük ezt, ami védené a szemünket.

Miért jó az eoptika oldala

Itt egy helyen megvásárolhatunk gyakorlatilag mindent, amely a szemünk ápolásához szükséges. Szemüvegeket, kontaktlencséket és ahhoz tartozó folyadékot, szemcseppeket, napszemüvegeket és monitor szemüvegeket is vásárolhatunk itt. Átvehetjük a rendelésünket optikákban, átvételi pontokon és kérhetjük azokat házhoz szállítással is, szóval igen kényelmes módja ez a rendelésnek, ráadásul néhány munkanapon belül már kézhez is kaphatjuk a rendelésünket. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, számomra nagyon bevált ez az oldal és a kínálata. Remélem, másoknak is ilyen hasonló pozitív tapasztalatai lesznek majd vele.